A Brilliance ipari tisztítószer használati útmutatója

Tények és tippek az idő és pénz spórolásához a tisztaság maximalizálásával

A Brilliance ipari tisztítószer azonnali megoldást jelent olyan cégek számára, ahol szükséges a munkavállalóik és az ügyfeleik érdekében is a gyors és hatékony tisztítás és zsíroldás még a nehezen elérhető vagy kényes felületeken is. Amennyiben szeretne tudatos döntést hozni, a Brilliance ipari tisztítószer a tökéletes választás. Nem csak egy lépésben, különböző tisztítószerek felhasználása nélkül képes fertőtlenítési és zsíroldási feladatokat ellátni, hanem rendkívül hatékony is. A pusztán 5-10 perces behatási idővel rendelkező termékkel garantáltan időt spórol. A 20 literes kiszerelésben, és a kényelmes használat érdekében 1 literes flakonnal is ellátott termékkel biztosan pénzt is spórol. Hígítással használható a felületeken, de gépi alkalmazásra is alkalmas, így biztosan pénzt spórol a különböző termékek megvétele helyett egyetlen hatásos tisztítószerrel.

A használata sokrétű, a hivatalos gyártói használati utasítás ennek ellenére néhány rövid pontból áll. A Brilliance ipari tisztítószer kétféle alkalmazási felületen érdemes bevetni: nagynyomású gépi tisztításra vagy kézi tisztításra.

Magasnyomású, gépi tisztítást a Brilliance ipari tisztítószerrel kifejezetten nagyon makacs és erős szennyeződések esetében ajánlják. Ilyenek lehetnek raktárok, garázsok, műhelyek padozattisztítása, járművek alvásmosása. Padozat tisztításra 1:5 és 1:20 közötti hígítási arányban ajánlják a használatát, alvásmosásra 1:20 hígításban. Könnyebb szennyeződésekkel elbír gépi tisztítás alatt 1:20 és 1:200 arányban is. Extrakciós vagy súrológéppel bármilyen padozat tisztítására alkalmas a Brilliance ipari tisztítószer 1:100 és 1:200 közötti hígításban. Töményen azért nem használható a tisztítószer, mert ragacsos nyomot hagy maga után. Ha ez bármilyen okból hígítás ellenére is megtörténik, érdemes vízkőoldó tisztítószerrel újra megtisztítani a felületet – ezzel eltűnik a ragacsosság és a tompa, fénytelenség is.

Kézi alkalmazás esetében súrolókefével betont és igénytelenebb felületek 1:5 és 1:10 arányú hígítás között tisztítható meg. Fontos, hogy amennyiben műgyantán szeretné alkalmazni a szert, először végezzen próbát rajta egy kevésbé látható helyen. Szórófejes flakonból, a nehezen elérhető helyek megtisztításához érdemes kihasználni a Brilliance ipari tisztítószer hatását. Nagyon erős szennyeződéseknél, például motorok, kazánok, üstök vagy járművek estében 1:5 és 1:20 közötti hígításban alkalmazható hatékonyan. Minden esetben, még a tisztítószer megszáradása előtt le kell öblíteni a felületről tiszta vízzel. Könnyebb szennyeződéseknél 1:30 és 1:100 közötti hígításban ugyanúgy alkalmazható a szer – a leöblítésre a megszáradás előtt itt is figyelni kell.

A Brilliance ipari tisztítószer a mai, magyarországi ipari tisztítószer piacon bizonyítottan kiemelkedő hatásfokkal rendelkezik.