Steak House Budapest különleges finomságokkal

Steak House Budapest

A marhahúst nagyon sok magyar ember kedveli, fogyasztják is többféleképpen elkészítve, főznek belőle leveseket, pörköltet, hagymás szeletet, de az összes közül talán a steak a legnépszerűbb. Néha megkívánjuk ezt a finomságot és keressük a lehetőséget, amit egy jó Steak House Budapest városában kínál nekünk. Mégis merre induljunk, ha egy tökéletes steaket szeretnénk fogyasztani? A belvárosi Károlyi utcai steak bisztró valóban húsközpontú hely, ahol mindig a legfinomabb falatok voltak kaphatóak.

Bár az étlap rövid, de annál velősebb, ezért ez a Steak House Budapest területén mindenkinek ajánlott, aki igazi ínyencséget szeretne fogyasztani. Itt lehet választani argentin, ausztrál, de főleg amerikai húsokból és érdekesség, hogy létezik az úgynevezett „fejétől farkáig” válogatás is, amikor a vendég végigeheti a marha minden részét. A tulajdonos, a teljesség öröméért, kínálatba tette a magyar marhahúst is. Biztos, hogy nagy élmény lesz az a vacsora, ami a Steak House Budapest utcájában elérhető.

Nemcsak vendéglátóhelyen fogyaszthatunk ilyen jellegű finomságot, mert azt a saját konyhánkban is elkészíthetjük. Egy jó hétköznapi vacsora receptjét is megtalálhatjuk a colore.hu weboldalon, ez pedig nem más, mint a párolt marhamáj barnamártásban. A leírásból kiderül, hogy akár diétásan is előállíthatjuk, krumplipürével vagy párolt zöldségekkel, mert a marhamájhoz bármilyen köret kiváló. Nagyon kevés hozzávaló szükséges ehhez az ételhez, illetve az elkészítési idő sem hosszú.

Bár a colore.hu portálon olvasható receptből kiderül, hogy a hártyáktól megtisztított és előkészített marhamájat tanácsos 24 óráig hűtőben tartani. Fontos tudnivaló a májjal kapcsolatban, hogy csak akkor szabad megsózni, ha már megfőtt. Ha követjük a recept lépéseit, akkor igazán ínycsiklandozó ételt tehetünk a családunk asztalára. Ha éppen nem húshoz van kedvünk, akkor megfőzhetjük a laktató kukoricalevest is, aminek receptjét szintén a colore.hu weblapon találjuk. Ebben semmilyen hús nincs, bár némi füstölt szalonna azért kell hozzá.