A fehér combfix egyre népszerűbb

fehér combfix

A legtöbb hölgy hódításra használja, viszont akadnak, akik a hétköznapokban is szívesen viselik. A fehér combfix feldobja a megjelenést. Nemcsak szexis, hanem kényelmes is, így nem véletlen, hogy egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedik. Az egyszerű, azaz letisztult kiegészítő mellett, a különféle mintával ellátott típus is elérhető.

Egész évben fontos szerepet kap, viszont a nyári hónapokban jobban megnő rá a kereslet. A vásárlás során ügyelj arra, hogy minőségi anyagból készült variáció kerüljön a birtokodba! Mivel közvetlenül érintkezik a bőröddel, ezért lényeges, hogy ne váltson ki irritációt. Fontos, hogy a fehér combfix mérete pontos legyen, hiszen a nem megfelelő termék csúszkálhat vagy épp ellenkezőleg, túl szoros lesz, ami jelentős mértékben megnehezíti a közlekedést.

Tudni kell, hogy a gyártók mérettáblázatot biztosítanak testsúly és magasság alapján, ami óriási segítséget nyújt abban, hogy megtudd a méreted. A fehér combfix tapadását a felső részen lévő csipkével és szilikonnal borított szegély biztosítja.