Klíma árak

A mai cikkünkben a klíma árakról és azok képzéséről lesz szó, illetve arról, hogy miként is kerül megállapításra a beszerelés költsége különböző szolgáltatók által. Egyáltalán van-e értelme olyan helyről vásárolni klímát, ahol a beszerelésre nincs lehetőség.

Az gondolom mindenki számára egyértelmű, hogy a beszerelés költségéről minden esetben az adott szolgáltató dönt. Ezt az árat természetesen sok változó figyelembe vételével teszik meg, melynek lényege, hogy mindig az adott értékesítési területre, régióra koncentrálnak, valamint a versenytársak jelenlétével számolnak. Egy olyan kisvárosban, ahol kisebb a verseny, kevesebb a beszerelés költsége is.

MIBŐL ALAKUL KI A KÉSZÜLÉK ÁR?

Nos, a készülékek esetében könnyű dolgunk van, hiszen a speciális funkciók, a hűtő-fűtő, inverteres és wifis rendszerek megléte jelentős árnövekedést eredményez bizonyos termékek esetében. A másik fontos tényező a márka, illetve a kiskereskedelmi versenypályán induló cégek árképzési harca. Egy nagyvárosban, vagy Budapesten exponenciálisan több szolgáltató van a piacon, ami miatt az árak sokkal rugalmasabban változnak. Vidéken az árak viszont a megélhetési szintkülönbség miatt adott a vidéki, kisvárosi kiskereskedelmi résztvevők üzleteiben.

Abban az esetben, ha egy márkáról beszélünk, ahol bizonyos árszabási sztenderdek kerülnek megállapításra, akkor nem sok különbség mutatkozik az árak között. Emellett természetesen az akciók is nagy mértékbe befolyásolják az árakat.

Egy nyári főszezonban 213 000 Ft-os klíma lehet, hogy a téli szezonban csupán 180 000 Ft. Ez kisebb, vagy ismeretlenebb márkák esetén még alacsonyabb árat jelent. Adott esetben egy 160 000 Ft-os hűtő-fűtő inverteres klíma is lehet 130 000 Ft a holtszezonban. A különböző időközi akciók pedig még áldásosabban hatnak az árakra.

Cégünk azonban nem árul zsákbamacskát. Nálunk igazán kedvező árakon érhetőek el a legjobb termékek az év minden szakában. Változatos akciókkal és kihagyhatatlan ajánlatokkal várunk webshopunkba minden kedves érdeklődőt, folyamatosan frissülő termékkatalógussal!