Hatékony keresőoptimalizálás a SEOzseni-vel

Hatékony keresőoptimalizálás a SEOzseni-vel

A keresőoptimalizálás (rövidítve SEO) az online marketing egy rendkívül fontos eszköze, mely hatékonyan segíti elő a bevétel növelését. A SEO tulajdonképpen egy eljárás, melynek célja az, hogy a webhelyeink tartalmai minél magasabb pozícióban jelenjenek meg a keresőmotorok találatai között. Weboldal készítés után jó minőségű látogatók segítségével érhetjük el a céljainkat. A weblapunkra látogatók számát pedig főleg a helyezés javításával és a megfelelő kulcsszavak kiválasztásával növelhetjük.

A Google keresőoptimalizálás alapjai a felhasználóknak jó minőségű tartalmat kínáló ún. tartalomépítés és a magas értékű linképítés. A tartalomépítés lényege, hogy a fókusz kulcsszó megfelelő környezetbe, illetve a weboldal fontos elemeibe legyen beépítve, míg a linképítés a lehető legmagasabb értékű linkek megszerzésén alapszik.

Köztudott, hogy a Google helyezés jelentős javításához a hagyományos SEO nem elég. Rendkívül összetett szaktudásra és tapasztalatra van szükség, melyhez önmagában nem elegendő a mély weboldal szerkesztési ismeret. Fontos, hogy felfedezzük azokat a tényezőket és különbségeket, melyeket az erős vetélytársak alkalmaznak. A kulcsszavak, illetve szemantikus kifejezések megtalálása igen hosszadalmas és komplikált folyamat, ugyanis tucatjával kell elemezni az oldalak forráskódjait.

A SEOzseni keresőoptimalizálás és online SEO alkalmazás részben azért is jött létre, hogy nyomon kövesse a weboldal helyezésének változásait, rendszerezze az adatokat, valamint folyamatosan figyelje a többi weboldal helyezését. Amit a SEOzseni kínál: A SEOzseni Magyarország eddigi egyetlen profi szoftvere. Fő küldetése, hogy ügyfelei megszabaduljanak a keresőoptimalizálás és a linképítés bonyodalmaitól,így segítségével akár egyetlen kávészünet alatt is elvégezhetők a SEO nagy szaktudást igénylő feladatai.

Pillanatok alatt elvégzi a szükséges számításokat, így nem nekünk kell órákat ülni a monitor előtt. Egyetlen kattintással láthatóvá válik a weboldal helyezése, ráadásul a Top100 weboldal rangsorolása is könnyedén nyomon követhető vele.

Felfedezi csupán néhány másodperc alatt a tartalomépítéshez kulcsfontosságú szemantikus kulcsszavakat is. Ezzel a professzionális szoftverrel összességében igazi élmény a keresőoptimalizálás, ugyanis ahelyett, hogy napokat szenvednénk az adatok gyűjtésével, elemzésével és feldolgozásával, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy hátradőlve nézzük az elért eredményeket.