Személyi kölcsön kalkulátorral megoldás a mindennapokra

Fix kamat jellemzi a személyi kölcsönt, amely ráadásul változatosan, szabadon felhasználható. A hitelkalkuláció megmutatja, hogy akár még autóvásárlásra vagy lakásfelújításra is juthat belőle.

Régi autó helyett új

Akár tervezzük, akár nem, az autócsere mindig nagy kihívás. Amennyiben szeretjük a régi, még működő kocsinkat, nehezen válunk meg tőle. Ha meg tönkremegy, akkor többnyire derült égből villámcsapásként történik. Tehát hirtelenül és váratlanul teremt új, megoldandó helyzetet.

Utóbbi esetben nincs sok idő gondolkodni, hiszen gyorsan pótolni kell. Az autó mindennapi használati eszköz.

Az ilyen típusú szituációkban a személyi kölcsön nyújthat gyors segítséget. A hitel fix kamatozású, és akár 10 millió forintot is igényelhetünk.

Határozzuk meg a pontos részleteket a személyi kölcsön kalkulátorral! A számoláshoz elég néhány adatot megadni. Például azt, hogy mióta él a jelenlegi munkaviszony, illetve mekkora a havi jövedelem. Nem árt beállítani a banki kalkulátorban, hogy mennyi a meglévő hitel havi törlesztője. Ezt követően írhatjuk be az igényelni kívánt összeget és a visszafizetés tervezett időtartamát. Innentől már a személyi kölcsön kalkulátoré a feladat, és nem is kell sokat várni az eredményre. Ennek tükrében könnyebb kiszámítani, hogy mire futja. Érdemes új autóra beruházni? Netán maradjunk egy jól futó használt járműnél?

Persze a személyi kölcsön nem csupán az autóvásárlást segítheti elő. Ha éppen a lakást kellene felújítani, ahhoz is gyors segítséget nyújt – a kölcsön is és a személyi hitel kalkulátor is.