Online angol nyelvtanulás

Sokan azt gondolják, hogy az online angol nyelvtanulás egy hatalmas kamu. Nos, ebben lehet valami azok számára, akik tanártól sem tanultak meg angolul. Ám mielőtt népszerűtlen kijelentéseket tennék szeretnék leszögezni valamit.

MINDEN TARTALOM, AMI NYELVET TANÍT HASZNOS, HISZEN AZT ADJA ÁT, AMI A CÉLJA, A NYELVET!

Itt rövidre is zárhatjuk a vitát, hiszen ebből az aspektusból nézve minden angol nyelvű információ hordozó, legyen az egy tankönyv, vagy egy online tananyag, bizony hiteles forrásnak minősül. Nem is feltétlenül az információval van tehát a baj, hanem a tanulás fókuszával. Ez az amiben különbözik a többi nyelvoktató anyagtól a nyelvoktato.hu online angol nyelvoktatása.

Online tananyagaink felépítése roppant egyszerű. A kurzusanyagok tartalmaznak egy munkafüzetet és egy tankönyvet. Ezekhez tartozik egy videó tananyag, melyben nyelvtanárunk elmagyarázza Önnek, mit is kell megérteni az adott tananyagból. Ez gyakorlatilag felfogható egy online alapokon nyugvó, ám mégis interaktív frontális tanórának. A munkafüzet feladataihoz a legtöbb esetben hanganyagok is tartoznak, melyek tartalmazzák az adott hanganyag angol nyelvű átiratát.

A tananyagok egyik kétségtelenül legnagyobb előnye, hogy a videó tananyagokat mindig visszakérhetjük, és a leckék örökké a birtokunkban maradnak miután megvásárlásra kerülnek. A videó tananyagok visszatekerése után ráadásul mindig egyre mélyebben és mélyebben érthetjük meg az adott leckét.

Másik hatalmas előnye az online angol nyelvtanulás tananyagoknak, hogy bármikor elővehetőek és bármikor szabadon felhasználhatóak. Nem kell aggódni az órák lemondásán, ugyanis online tananyagaink egy héten kétszer érkeznek és a feladatok megoldása, valamint a tananyag meghallgatása és a gyakorlás egy hatvan perces órát vesz igénybe, még akkor is, ha a videó tananyagok változó idő alatt magyarázzák el az adott leckét. (Ez azt jelenti, hogy a legrövidebb anyag 5 perc, a leghosszabb 20 perc). Minden esetben együtt értendő a munkafüzeti feladatok megoldásával, valamint a tankönyv átolvasásával és a videó tananyaggal.

Abban az esetben, ha Ön egy kellően fókuszált, érthető és nyelvhasználat-orientált angol nyelvű leckét szeretne, kattintson ide bővebb információért képzésünkről!