A legkedveltebb ízesített Coca Cola: a Coca Cola Cherry

Nem véletlen tartják a Coca Cola Cherry-t az egyik legnépszerűbb ízesített Coca Colának. Ez az üdítő a 90-es évek hangulatát idézi vissza sokak számára, hiszen akkor került forgalomba hazánkban is, és nagyon sokan fogyasztották filmezés, bulizás vagy utazás közben. Az eredeti Coca Cola íz ötvözése a cseresznyével nagyon jó ötlet volt a márka részéről, az viszont más sokakat érintett fájdalmasan, hogy a Coca Cola Cherry a 90-es éveket követően eltűnt a boltok polcairól, és új ízek vették át a helyét, melyek szintén frissítőek voltak, de sokaknak mégis hiányzott a cseresznyés ízvilág.

A Coca Cola Cherry több mint 10 évig uralta az ízesített Coca Cola piacot, a 2000-es években azonban megszüntették ennek az íznek a gyártását. Ám idén sokak örömére bejelentették, hogy 2021-ben a Coca Cola Cherry visszakerül a Coca Cola termékei közé, és bár külsejében némiképp megújul, de ízvilágában megőrzi az eredeti Coca Cola Cherry ízt. A régen forgalomba lévő Cherokee most Coca Cola Cherry néven tért vissza, és többféle kiszerelésben is kaphatóvá válik az európai forgalomba, köztük Magyarországra is.

Bolti és webáruházi forgalomban is kapható a Coca Cola Cherry

Az előzetes bejelentések alapján a Coca Cola Cherry várhatóan hozzávetőleg fél évig lesz forgalomban Magyarországon, tehát 2021 telén már ki is vonják a boltok polcairól. Ha tehát még idén élvezni szeretnéd a jellegzetes cseresznyés kóla ízvilágot, akkor érdemes igyekezni, és minél előbb beszerezni. A Coca Cola Cherry bolti forgalomban is kapható, de az ital webáruházak kínálatában is megtalálható, köztük az italkereso.hu oldalon is, ahol számos más Coca Cola termékkel együtt kartonos kiszerelésben szerezhetjük be.