A csillagtérkép, mint ajándék barátainknak

Ma már nem könnyű igazán személyre szabott igazán egyedi ajándékot találni, pedig, ha igazán fontos nekünk valaki mindenképpen személyre szóló ajándékkal szeretnénk meglepni. Ez lehet például barátaink házasságkötése, esküvőjük napja. Van egy olyan ajándék, ami mindig erre a napra és esküvőjük helyszínére fogja emlékeztetni őket és szeretnénk, ha majd ránéznek, mindig visszaidézze számukra ezt az örömteli eseményt, – akár több évvel később is – ajándékozzuk meg őket egy szépen kivitelezett csillagtérképpel, ami még visszaidézheti számukra egykori romantikus esti sétáikat is a csillagos égbolt alatt.
A csillagtérkép egyediségének titka abban rejlik, hogy ma már 100% pontossággal meghatározható az égbolt csillagtérképe az adott időben és helyszínen, és ez egyszeri és megismételhetetlen.
Megrendelheted és megtervezheted a posztert az esemény időpontjának és helyszínének csillagtérképével, akár fotóval, az esemény időpontjával, személyes üzenettel. Kérheted kerettel keret nélkül. A részleteket megnézheted a csillagokalatt.hu weboldalon, ahol a tervezés során olyan színkombinációkat használnak, aminek megfelelő a kontrasztja és jól kiadja a csillagtérkép egyediségét. Az általuk készített és nyomtatott csillagtérképeknél fotó minőségű nyomtatást, UV védett tintát, illetve minimum 200 g/m² papírt használnak. Az ajándékod akár az otthonuk falára is kerülhet, ami emlékezteti majd őket életük különleges napjára. De ajándékozhatunk nekik csillagtérképet gyermekük születése alkalmából is. De egy csillagtérképpel bárkinek örömet szerezhetünk megidézve életének valamilyen örömteli jeles napját, amire, ha ránéz biztos, hogy jó kedvre derül.