Rendezd nálunk szülinapod!

ENGLISH VERSION DOWN!

Nagy örömmel tudatunk titeket, hogy a TRAPÉZ Kultikocsma minden formában megújul és megújult. A felújítás a hely hangulatát nem befolyásolta , csak minőségi  változások történtek. Az étel-ital kínálatunk bővült de az áraink csökkentek!!!

Továbbra is 3 szinten várunk titeket. A felújított pincerészen zártkörű rendezvényre, szülinapra és zenés-táncos mulatságra is van lehetőség.(csocsó, diszkófény, erősítés, óriás kivetítő…)

Az emeleten és most már a pincehelyiségben is minden nap projectoron lehet különböző sport eseményeket nézni. Itt is van bárpult, csocsó!

A földszinten is a két nagy TV áll rendelkezésetekre. Ingyenes WIFI!

Hamarosan új étlapot vezettünk be, hogy továbbra is jókat egyetek nálunk. Természetesen a heti menüt és a hetente változó 3 ital akcióját is megtartottuk , sőt(!), ezt tovább fokoztuk  ,mert koktélokat is beveszünk az akciós italok közé.

Our authentic ruinpub ’Trapéz Kocsma’ is just behind the Central Market with good atmosphere, friendly staff and low prices.

Beer – 430 HUF;

Long drinks – 540 – 900 HUF

Daily menu – 950 HUF

Hungarian cuisine, daily menu on weekdays (2 different courses), snacks. We have got 3 floors, a nice garden. We also offer you watching live sport events on a big screen television/projector. Free wifi, safe place for bikes. Dogs are welcome .

You can rent a private room for stag parties, birthday parties or anything you want .

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.